Kosgeb kadın girişimci başvuru nasıl yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

Kadın girişimci belgesi nasıl alınır?

Uzaktan eğitim ile girişimcilik sertifikası alabilmek için ilk olarak lms.kosgeb.gov.tr adresinden e-Devlet hesabınız ile giriş yapılması gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra Geleneksel Girişimcilik Eğitimi ve İleri Girişimcilik Eğitimi seçeneklerinden biri seçilerek eğitimlere başlanabilir.

Kosgeb kadın girişimci kredisi nasıl alınır?

KOSGEB Kadın Girişimci Desteği almak için gerekli şartlar şu şekilde sıralanabilir:

  1. Başvuru yapan kişinin okur yazar olması gerekir.
  2. İşiniz mutlaka KOSGEB tarafından desteklenen ssektörlerden olmalıdır.
  3. 18 yaşından büyük olunması gerekir. …
  4. Girişimcilik sertifikasına sahip olmanız istenir.

Kosgeb Girişimci kaydı nasil yapılır?

Bunun için www.kosgeb.gov.tr adresinden KOBİ Giriş bölümündeki "KOSGEB'e İlk Başvuru" linkine tıklamalısınız. Yeni Girişimci Desteğine başvuracaksanız "Yeni Girişimci İlk Başvuru" alanından, diğer tüm destek programları için "İşletme İlk Başvuru" alanından "Başvur" butonunu tıklayarak işleminize başlayabilirsiniz.

Kosgeb kadın girişimci desteği kaç TL?

Kurt, KOSGEB desteği ile işini kuran girişimcilerin 50 bin liraya kadar kullanacakları işletme, makine teçhizat kredilerinin faiz ve kar payı masraflarına, bütçe imkanları dahilinde, KOSGEB tarafından belirlenen puan oranında ve koşullarında destek sağlandığını, kadın girişimciler için ise üst limitin 70 bin lira …

Kadın Kobi nasıl olunur?

Nereden Başlamalıyım?

  1. KOSGEB'e Kayıt. e-Hizmetler menüsünden KOSGEB'e ilk başvuru butonuna tıklayıp işletmenizin kaydını yapınız.
  2. KOBİ Beyannamesi. İşletmenizin KOBİ vasfı taşıyıp taşımadığının tespiti için KOBİ beyannamesini doldurmanız gerekmektedir.
  3. Beyanname Kontrol. …
  4. Desteklere Başvuru.

Kosgeb girişimcilere ne kadar para veriyor?

(3) İşletme Giderleri Desteği kapsamında, işletmenin kuruluş tarihinden itibaren 24 (yirmi dört) ay içinde gerçekleşen işyeri kirası ve personel net ücretlerine yönelik olarak, aylık azami 5000 TL ve toplamda geri ödemesiz olarak 30.000 (otuz bin) TL destek sağlanır.